Een netwerk van ondernemende recruitment consultants

Actief in detachering en werving & selectie

Login patio

YOU NEED
A FRAMEWORK TO
CONNECT BUSINESS

Recruitment Consultants

Wim Feenstra linkedin

Wim Feenstra is sinds 1987 werkzaam in de flexbranche als consultant, recruiter en als directeur van meerdere uitzendvestigingen. Gedurende zijn carrière heeft Wim regelmatig ervaren dat wanneer zelfstandige recruiters meer met elkaar samenwerken, ze uiteindelijk meer plezier hebben in hun werk en een hogere omzet draaien. Vanuit die gedachte zette hij dan ook een nieuw recruitment label op, onder de naam Staff Only.

Wim ziet recruiten als een goede mix van ambachtelijk handwerk en recruitment marketing. Hij begrijpt dat de inzet van online marketingstools recruiters kunnen helpen in hun zoektocht. Door het inrichten van een actuele database vol kwalitatief hoogwaardige cv’s en door recruiters te ondersteunen bij tijdrovende klussen als het zoeken naar en screenen van cv’s, wil hij ervoor zorgen dat recruiters snel aan de slag kunnen en op die manier kunnen doen waar ze goed in zijn. Daarnaast heeft Wim als doel om de aangesloten recruiters van Staff Only een krachtig netwerk te bieden, waarmee ze zich binnen de flexbranche kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Staff Only moet een keurmerk zijn, een kwalitatief hoogwaardig netwerk, waar recruiters zich graag (langdurig) bij willen aansluiten. De slogan van Wim is dan ook: eendracht maakt macht!

Frits Haringa linkedin

Frits Haringa is sinds 1993 werkzaam als HR Manager, Recruiter en sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. De rode draad in de carrière van Frits is het samenbrengen en verbinden van mensen, bedrijven en kansen.

Sinds 1 januari 2017 is Frits gestart bij Staff Only omdat dit concept alles in zich heeft om zijn ervaring en enthousiasme te benutten. Een stevig aantrekkende arbeidsmarkt en het vinden en samenbrengen van de juiste mensen die van Staff Only een verfrissende, professionele en toonaangevende organisatie willen maken is waarom hij zich bij ons als een vis in het water voelt.

Een slogan die hem nog dagelijks drijft is “het mooiste dat je kunt worden is jezelf”.

Jamuel van Aanholt linkedin

Voor Jamuel is recruiten zijn roeping. Al op jonge leeftijd begon hij een recruitmentbureau. Voor opdrachtgevers zoals een landelijk werkend callcenter  en een bekend verzekeringsmaatschappij zoekt Jamuel achter de schermen naar salestalent. Jamuel heeft zich bij Staff Only aangesloten om zich verder te ontwikkelen als salesrecruiter maar ook omdat hij gelooft in samenwerken en kennis delen. Staff Only helpt hem, naar eigen zeggen, om meer wind in de zeilen te krijgen.

Rudolf Kamminga linkedin

Rudolf is een ervaren recruitment consultant voornamelijk actief op de technische arbeidsmarkt in het Noorden voor hogere technische functies. Zijn grote kracht is zijn brede kennis van techniek aangevuld met zijn netwerk in de noordelijke techniek branche. Rudolf maakt gebruik van de vele faciliteiten die de backoffice van Staff Only hem biedt om zijn slagkracht te vergroten en om zijn opdrachtgevers van goede en passende kandidaten te voorzien.