Een netwerk van ondernemende recruitment consultants

Actief in detachering en werving & selectie

Login patio

YOU NEED
A FRAMEWORK TO
CONNECT BUSINESS

Recruitment Consultants

Wim Feenstra linkedin

Wim Feenstra is sinds 1987 werkzaam in de flexbranche als consultant, recruiter en als directeur van meerdere uitzendvestigingen. Gedurende zijn carrière heeft Wim regelmatig ervaren dat wanneer zelfstandige recruiters meer met elkaar samenwerken, ze uiteindelijk meer plezier hebben in hun werk en een hogere omzet draaien. Vanuit die gedachte zette hij dan ook een nieuw recruitment label op, onder de naam Staff Only.

Frits Haringa linkedin

Frits Haringa is sinds 1993 werkzaam als HR Manager, Recruiter en sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. De rode draad in de carrière van Frits is het samenbrengen en verbinden van mensen, bedrijven en kansen.

Sinds 1 januari 2017 is Frits gestart bij Staff Only omdat dit concept alles in zich heeft om zijn ervaring en enthousiasme te benutten. Een stevig aantrekkende arbeidsmarkt en het vinden en samenbrengen van de juiste mensen die van Staff Only een verfrissende, professionele en toonaangevende organisatie willen maken is waarom hij zich bij ons als een vis in het water voelt.

Jamuel van Aanholt linkedin

Voor Jamuel is recruiten zijn roeping. Al op jonge leeftijd begon hij een recruitmentbureau. Voor opdrachtgevers zoals een landelijk werkend callcenter  en een bekend verzekeringsmaatschappij zoekt Jamuel achter de schermen naar salestalent. Jamuel heeft zich bij Staff Only aangesloten om zich verder te ontwikkelen als salesrecruiter maar ook omdat hij gelooft in samenwerken en kennis delen. Staff Only helpt hem, naar eigen zeggen, om meer wind in de zeilen te krijgen.

Rudolf Kamminga linkedin

Rudolf is een ervaren recruitment consultant voornamelijk actief op de technische arbeidsmarkt in het Noorden voor hogere technische functies. Zijn grote kracht is zijn brede kennis van techniek aangevuld met zijn netwerk in de noordelijke techniek branche. Rudolf maakt gebruik van de vele faciliteiten die de backoffice van Staff Only hem biedt om zijn slagkracht te vergroten en om zijn opdrachtgevers van goede en passende kandidaten te voorzien.

Pieter Zwama linkedin

Pieter Zwama is de rots in de branding als het gaat om het inzicht en bijhouden van onze database en CRM systeem.
Analytisch sterk, helder denkend en oplossingsgericht zijn kernwoorden die bij Pieter passen.

Jeb Bijker linkedin

Veel Recruiters worden eerst Recruiter en specialiseren zich dan in techniek. Jeb heeft techniek als basis en heeft zich daarna pas als recruiter ontwikkeld. En dat is heel prettig voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Je spreekt immers vanaf het begin ‘dezelfde’ taal.